Sunday, October 10, 2010

weekend..10.10.10

assalamualaikum..

cantik betul trikh tu kan? n ramai pasangan2 yg dah selamat mendirikan rumah tangga pada tarikh 10.10.10. pada korang, penting ke trikh cantik untuk melangsungkan perkahwinan dan sebagainya? mungkin senang nak ingt la kot. tapi, jgn xtahu. ade juga yg sanggup kene induced bersalin semata-mata nk melahirkan baby pada trih 10.10.10. hrm, ntah la. jgn lah smpai membahayakan baby & diri sendiri semata2 nk mengejar trikh cntik tu.

hari ni dr. SMS pon dh selamat bernikah dengan pasangan beliau. datin dr. harlina. tahniah buat mereka. semoga bhgia sehingga ke akhir hayat dan sehingga ke syurga. tadi baru tgok majlis diorng kat TV3. no komen. ummi xnak la komen ape2. tghari tadi ummi dan abi pon menghadiri majlis perkahwinan kawan abi mase kat UPM dulu. Dr. Shida & Hafiz. rumah kwn abi tu dkt Taman Mawar, Sepang. jadi, sebab dh dkt dgn rumah & hari ni abi plak xoncall, maka kami berpeluang la menghadiri majlis perkahwinan mereka. congrates Dr. Shida. Kami doakan semoga kekal dan sentiasa bhgia sehingga ke syurga. ameen. lepas tu, kami jalan2 ke Carrefour, Rahang sebelum balik rumah.

cerita mengenai afy, anak ummi tu dh pandai satu mende. nt la ummi cerita. abi plak skrng nie kene panggil ke hospital. walaupon x keje tapi kene panggil sebab ade kemalangan ngeri kat lebuhraya PLUS lebih kurang kol 9 mlm tadi. baru je dgr berita mengenai kemalangan kat berita TV3. tup2 abi betul2 kene panggil dtg hospital! lebih kurang kol 10 tadi, abi dpt call. specialist ward panggil semua HO untuk tolong sebab redzone emergency sngt bz n kekurangan Dr. redha & pasrah lagi. so, tinggal la ummi n afy menanti kepulangan abi tp xtau kul brape abi balik.

ni ummi letak gmbr kami mase otw g sepang. layanz! ;)




























































3 comments:

cik fiza said...

alaa tomey nye dia.. penat sampai tertido ek?

kak mieja said...

alalalal tomeinya afy....mcm ummi dia.....:):)


sedihhh diatas kemalangan yg meragut byk nyawa...mesti mcm2 cerita dan pengalaman dari ayah affy masa oncall kan....

ssysara said...

cik fiza : haah, penat berjalan2 smpai tertido..afy ni suke naik kereta..naik kete, xlama lepas tu tgok2 dah terlelap..

kak mieja: masheh k.mieja..;) tu la, semalam hubby balik lebih kurang kol 2 pagi..xsmpt nk tnye mcm mane keadaan kat hosp sbb mase hubby balik, sy dh tido..

who's amung us