Friday, October 15, 2010

skill terbaru afy...

assalamualaikum...

ade lagi skill terbaru yang afy tunjuk kat abi & ummi. afy dah pandai mengengsot ke depan! alhamdulillah! sebelum ni kesian die terkial-kial nak amek barang kat depan dia. mesti die pelik kenapa dia xdpt amek n makin jauh dari barang tu. sebelum ni, afy hanya pandai ke belakang, tapi skrng dh pandai ke depan. mase mula2 ummi tengok mcm xpercaya sebab afy dpt capai mainan yang ade depan die. cpt2 ummi amek kamera n rakam. lepas rakam terus mms kat abi yang ade kat hospital. abi oncall. ummi tunggu ape respon abi sebab skill ni mmng dh lama kami tunggu. lama jugak ummi tunggu abi respons. lepas lama tunggu, ummi sms abi ade dpt x mms yang ummi kasi. xlama lepas tu, abi call. abi nmpknye mmng sngt hepy smpai nk nanges tgok. hihi. my hubby ni mmng mcm tu. dia mmng akan sngt hapy n tunjukkan perasaan hepy die tu. bukan mende ni jek tapi mende2 lain pun mcm tu. die mmng suke bagi expression & kdng2 smpai over expression. but, i loike! hihi.

ni video yang smpt ummi rakam. enjoy ya!

video

2 comments:

sharEna said...

hihihi..cam kelakar tgk kaki afy terkuit kuit mcm tue...laju betol dia kuit2 tue kekeke

Dr.amirahsaihah said...

comelnye afy kak sara...tembam, geram sgt...bile la dapat jumpa afy ni agaknya...kak sara da abes master ke?

who's amung us