Monday, March 26, 2012

trip to cameron highlan

Alhamdulillah. Kami sekeluarga bersama adik ipar ummi baru balik dari CH. Seronok gak g sana. Lebih2 lagi if g dgn family. Ni kali kedua ummi ke sana. Kali pertama pada tahun 2006. 6 tahun lepas. Pergi lawatan under club masa kat UPM dulu. Kali ni pergi bersama keluarga. Stay dekat apartment hotel equatorial. Sangat selesa. Lain kali if nak dtng CH lagi leh la stay sana. Kami bertolak pada hari jumaat pagi dan smpai CH tengahari. Hubby check in pastu masukkan brng, solat dan terus keluar cari makan. Kami cari tempat makan kat area berinchang. Lepas tu singgah kedai kedai yang berdekatan. Jalan jalan cuci mata jek. Then singgah Kea farm, cactus valley dan balik hotel. Malam plak kami ke pasar malam berinchang. Barang2 kat sini lagi murah berbanding kedai yg kami singgah tadi. Sempat beli fridge magnet, selipar strawberry, baju dan makanan utk makan malam. Sangat sejuk kat sana. Xtahan. Sampai rase macam malas mandi. Haha. Hari kedua kami ke bharat tea, rose valley, bee farm dan mula beli strawberry, sayur, buah - buahan dan teh utk dibawa pulang. Hari ketiga dah nak balik jadi mase otw balik kami singgah di avant chocolate. Beli coklat sket kat sana.sedap gak la coklat die. Then terus bertolak balik. Alhamdulillah. Ada rezeki boleh datang lag. InsyaAllah.


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comment:

Noorly A Puad said...

Jemput ke blog saya.Inginkan tip2 tingkatkan penghasilan susu, kunjungi http://mamahazeeq.blogspot.com/

who's amung us