Thursday, February 17, 2011

another contest from KEDAI LULU

Assalamualaikum...

afy sertai satu lagi contest dkt Kedai Lulu...Lulu's Cutest Baby...sape2 nk join, jom klik di sini --> FB Kedai Lulu & Blog Kedai Lulu ...pertandingan nya senang jek...

1/ beli barangan Kedai Lulu (e.g : baju, lense, shawl dsb) - untuk pengetahuan, brng2 yg dijual dkt Kedai Lulu ni meletup uolls (trademark Kedai Lulu..;p) baju2 die pon ala2 muslimah, lense yg dabomb n baju baby yg comels2...sila la kunjungi Kedai Lulu k..;)
2/ peragakan barangan Kedai Lulu dan tangkap gmbar
3/ masukkan dlm FB (tag or inbox) atau blog Kedai Lulu..
4/ pastu kene war-warkan dan suruh kawan2 klik "like" kat fb

DONE!

hadiahnya MISTERI...kene tunggu Lulu umumkan kat FB...



ni gmbr afy...konsep gmbr ini ialah seorang doktor yang sedang cek patient..hehe..1st time ummi pakaikan spek kat afy, ummi and abi yg lebih2 gelak...afy rilek jek..spek tu xde cermin pon..sbb tu rilek je die pakai..sila klik like di sini k..tq kawan2..;)

2 comments:

lulu said...

aslmkm...tyvm ssy...for promoting...
kita exchange link ye..nnt boleh letak banner kedai lulu kat sini kalau sudi ;)

ssysara said...

wkmslm...

sama2 lulu...;) banner pun dh letak! hehe...;)

who's amung us