Wednesday, January 21, 2009

jun 09

salam....
lame tol xmengupdet...jaem dh bg ingatan tu srh hapdate...jgn smpai berabuk...mcm dh nk berabuk tapi dah sapu2 dah nie...bagi xde habuk...hehe..my sifu tu dh bisng2 dah...begitu bnyk ajaran2 yang diperturunkan kat aku tapi aku nie plak malas nk update..ish ish...sory ye sifu..^_^ tp, mmng niat nk update pon tadi..hihi....lagipon esok dh nk balik kg dah..!!! n malam nt nk pegi rawang tido sane sbb esok pagi2 me nk jadi suporter kak long *SIL-to-be...die join roda impian n die mintak aku jadi tukang support her..tp, xde la smpai nk kene buat cheers kat sane kan...kalu ade, mungkin banyak kali jgk la me pk samada nk pegi ke x *me pon xsuke sngt cheers2 nie..segan...hihi...me yang sememangnye xde masalah n dh manage mase betol2 teruja la jgk nk pegi...malam nt mr. H dtng amek me kat kolej pastu balik sentul jap amek her younger sister then bwk kitrng balik rawang...he x stay rawang but he balik semula kolej damai n dtg serdang semata2 nk amek me jek...baik kan..oppppsss....sila jgn puji lebih2..nak puji lebih2 dlm hati jek...hehe...

so, tajuk entry kali nie bukan nk citer pasal tu..tapi, me nk citer pasal bulan 6 this year...ape ade dgn bulan 6 tue? hrm...ade 5 bulan lagi sebelum bulan 6...hish, itu je ke? la, sume orng tau...budak2 pon tau...no, actually me nk citer kat sini...ramai betol kawan2 me yang akan kawen bulan 6 nt...erk? ramai ke? huhu...sape2 yang nk kawen bulan 6 tu kene la bgtau awal2..nt tkut jgk la me or sape2 xdpt dtng majlis tue nt..yela, kene manage mase betol2 kan sbb semua orng ade komitmen masing2..hihi...kawan2 upm pon ramai, kawan mase matrik n mase sekolah pon ade dan akan mendirikan rumahtangga pada bulan 6 nt....ade la dlm 5 orng setkt nie....sume planning nk kawen bulan 6..ramainyer la...hopefully, diorng sume xpilih trikh yang same...tp, me yaken ramai sngt yang suka trikh 06.06.09 tu...mungkin ramai akan kawen trikh tue...pepon, semoga mereka2 yang tgh merancang mendirikan rumahtangga pada bulan 6 or xkire la bulan berape pon, semoga urusan kalian2 semua dipermudahkan...insyaallah...ameen...^_^

dat's alllll...daaa.....

p/s: cptnye la mase berlalu...pejam celik pejam celik dh nk masuk bulan februari dah...huhu....cuaksssss.....
midvalley megamall..17.01.09
ape ke hal nye put this pic nie yer? hihi...actually saje jek...this picture xmenggambarkan muka cuak pon...tapi, saje je nk meriahkan entry kali nie...so, letak je la gmbr...^_^

1 comment:

fizza frenzy said...

selamat balik kampung cik sara...
ape2 hal nnt roger i tau...
lg satu..
nk tgk pic tau nnt.. ;P

who's amung us