Sunday, January 11, 2009

counting days....

assalamualaikum....

Tajuk kat atas tu mesti akan memberi seribu persoalan...nape yang aku dok sibuk2 nk count days kan? actually, banyak yang bermain2 di fikiran aku sekrng nie..mcm2 benda yang aku nk kene pk and kejar..sbb tu la aku sibuk menghitung hari...insyaallah, banyak perkara2 besar dlm hidup aku yang akan berlaku pada tahun 2009 nie...antaranya, aku nk abehkan master dlm tahun nie jgk...xmo extend...chaiyukkk, kawan2....semoga kite semua semakin bersemangat dlm menempuhi sebarang cabaran dan dugaan utk habeskan master nie...buat kawan2 seperjuangan , semoga kite semua diberi kekuatan olehNya...insyaallah...buat kawan2 yang bekerja dan still mencari kerja semoga kalian semua mendapat yang terbaik dalam apa jua bidang yang diceburi..ameen...serta xdilupakan buat "mr.H"...semoga lulus dengan cemerlang exam pro nt...ku selalu mendoakanmu agar sentiasa diberkati dan dirahmati olehNya sentiasa..ameen ya rabbal alamin...^_^

erm, aku juga tgh menghitung hari nak balik kg raya cina nt...hihi....yela, dh lame xbalik kg kan...windu kat my family nun jauh disana...nk bercuti lame2 sket..aiyoookk...xmintk cuti ngn dr lagi la..hopefully, dpt la cuti lame2 sket...dr pon mesti la nk cuti lame mase raye cina nt..hihi...amek la kesempatan yang ade...^_^ aku balik hari khamis (22jan09)...tiket pon dh amek dh...alhamdulillah...ade tiket..kalu x, mmng xdpt balik kg la..menangis kat serdang nie...hihi....thanks to him sbb tlng aku amek tiket balik kg....yeah!! balik kampung!!! ^_^ tgh count hari nk balik kg nie...banyak mende nk kene settlekan kat sane....semoga dipermudahkan segala urusanku...AMEEN...

3 comments:

fizza frenzy said...

ermmm... ke ada counting days yg lain and x disebut diatas ni cik sara??? hihi

ssysara said...

no komen....hihi...^_^

lagenda4046 said...

FiZzA FrEnZy,puteri,ssysara ...time kasih pakcik tumpang lalu dan tumpang bace..je..tulisan x jlas klabu payah bace..kekekekekeeee...

who's amung us