Thursday, January 8, 2009

2009....first trial...

assalamualaikum...
aku nk cube buat blog?? betol ke nie?? mcm xpercaye jek...aku nie kdng2 malas jgk nk buat mende nie sume....tp, mcm best plak bile bace blog others yang share everythings dlm blog...aku pon xtau pe tujuan sebenar buat blog nie..bleh x gtau aku?? hihi...hrm, xdelah...anyway, mungkin manyak faedah yang leh dpt..depends la pada sesorang tue..tol x?? ^_^ hrm, sedar x sedar, umurku dh mencecah 25thun...eh ye ke 25 nie?? mcm xpercaye jek...aku rase aku nie mcm budak2 je lagi...childish..eh, aku lu m masuk 25 thun lagi la...baru 24 thun bulan Nov aritu..so, umur aku baru 24...bulan Nov 2009 baru masuk 25 thun...hoho...perasan muda tol...erm, btw...utk permulaan nie aku nk citer pasal ape yang dh berlaku pada thun 2008...dah 8 hari thun 2008 meninggalkan kite...banyak kenangan, cerita2 dan peristiwa2 yang berlaku pada thun 2008...tak kira la peristiwa pahit ke manis ke...sume mesti akan merasa dan mempunyai pengalaman yang berbeza2..aku juga melalui pengalaman yang sama..tetapi, aku akui tahun 2008 adalah tahun yang terbaik bagi aku berbanding thun2 sebelumnya dan aku sngt2 berharp dan berdoa semoga tahun 2009 lebih bermakna dari thun 2008...ameen... aku upload gmbr2 disepanjang tahun 2008...mane2 yang smpt dicapture je la aku upload...hihi...

ni mase bulan Jan 2008...bekerja as a part-timer nutritionist fernleaf...best wpon penat..merantau ke penang dan perak..keje selama sebulan...

konvoi beramai2 ke sekinchan, umah oai...sngt best...makan2 buah rambutan....hihi..and ade bnyk kenangan best laen lagi semasa berade disitu...
eza bertunang...ramai2 konvoi to bidor, perak...kosmate first yang bertunang...

shida dh kawen....sahabat baikku...ketika susah n senang....semoga sentiasa berbhagia....

dua orng sahabatku kat smua pon dh kawen....ku doakan semoga rumahtangga mereka disinari dengan cahaya kebhagiaan...insyaallah...ameen...

satviender kaur (coursemate)...dihari majlis pertunangan beliau...=p

dua2 housemate n rumate ku juga dah melangkah ke alam pertunangan...to fred and ana, semoga berkekalan dan dipermudahkan segala urusan pernikahan..ameen...

ke lumut, perak...pertemuan diantara dua pasangan telah berlaku di sini...^_^



ni antara gmbr2 sambutan besday pada tahun 2008....tahun nie, harap2 dpt la kite smbut same2 lagi yer..insyaallah....

5 comments:

fizza frenzy said...

my dear sa'ra...
mmg mcm2 jadi masa thn 2008...
all sweet memories i will kept in my mind always...
harap2.. thn 2009 ni kita semua akan jd yg lebih baikkn....

miss you all....

ssysara said...

insyaallah...
bnyk mende yang dh berlaku..
semoga ape yang berlaku membuatkan kita semakin matang dlm menempuhi cabaran yang akan dtng...ameen...^_^

miss u too fizzie...

hanglipokopitiam said...

same-same la kiter blogger...ili

B@drul said...

huh.. ramainya dah kawen... x sangka

ssysara said...

same2 la kite...hihi...
erm, mmng ramai pon yang dh kawen...
yang merancng utk berkahwin pon ramai agaknyer...^_^

who's amung us