Tuesday, January 10, 2012

cinta hati kami yang kedua

Alhamdulillah..saya telah selamat melahirkan bayi kedua kami pada 31 dec lepas. Baby boy seberat 3.45kg! Lahir tepat2 pada 37 minggu iaitu pada masa kami tgh2 sibuk pindah rumah. 2 hari slps dpt kunci rumah baru dan dikira sbgai malam terakhir tidur si rumah sewa lama kami. Kami hanya merancang hanya Allah yang menentukan. Cerita mengenai mcm mana proses bersalin tu akan diceritakan kemudian. Alhamdulillah. Syukur yang tidak terhingga. Sekarang ni balik kampung kat kelantan tapi ummi berada di ward hosp machang sebab my little mujahid jaundice. Dah masuk hari ke 11 hari ni. Dan ummi rase baby kami ni sama macam abg long dia iaitu afy. Dua kali warded sbb jaundice. Apapun semoga anak ummi sihat. Doakan kami. Nama pun dah diisytihar pada hari ketujuh. Nama diberi UMAR FATHULLAH IBNU HAMZAH.


Published with Blogger-droid v2.0

4 comments:

cik fiza said...

sangat comel... tahniah ummi sa'ra

Amiizaa2001 said...

congrats ummi:)
take care yer..

Aku Punya Kamu.. said...

tahniah.. bolatnya baby.. :D

ssy said...

Thank u semua. Sory baru reply. Baru perasan. Hehe.

who's amung us