Monday, May 31, 2010

after a year....anniversary part 1...


This is my handsome husband & my luvly baby boy (2 bulan ++)....gambar ni diambil mase diorng berdua tgh khusyuk tgok tv..cerita House..Expression muka kedua2 insan kesayangan ummi nie mmng sama...n anak ummi dh pandai tgok tv dah...dh besar nt, nk ikut abi die jadi Dr agaknya..huhu..ummi xkisah..yang penting, anak ummi menjadi anak yang soleh, menghormati orang tua, dan menjdi HambaNya yang taat...ameen...;)

kenapa tiba2 ummi start balik blogging? after a yr tinggalkan blog yg xseberape nie..tibe2 buat kemunculan terbaru plak..hehe...actually ummi blogging balik sbb i wanna share everything about my journey dalam menjayakan exclu breastfeeding di kalangan ibu2..insyaAllah..semasa pregnant, ummi mmng dh bertekad dlm hati nak bagi susu ibu kat our luvly son or daughter..no formula milk at all..n now, alhamdulillah Allah mengurniakan rezeki yang melimpah ruah untuk my boy..mase blajar dulu pon dah sematkan dlm hati nk bf je bile dah ade anak nt..sbb ummi belajar pasal nie..sbb ummi tahu susu ibu adalah susu yang terbaik for our baby...n alhamdulillah, hasrat ummi tercapai..dgn ade nyer supporter terbaik iaitu my hubby..he is the best supporter in my life..he always support me in everything i do..and he always pesan, asalkan x melanggar hukum syara'..alhamdulillah, ummi dikurniakan suami idaman..hihi..dulu2 mase zaman uni, mesti ade ciri2 suami idaman kan...and i also..ade ciri2 tertentu..alhamdulillah i found him...i luv u abg..u're the best husband and father in the world...!!!

5 comments:

cik fiza said...

welcome..welcome my dear sa'ra...
wah2.. campaign exclusive BF yer..
bagus2.. sangat setuju..
fizzie pn nnt nk cuba mcm sa'ra bagi memastikan baby tu dapat nutrient yg sepatutnyer heheehehe...

i'm also pray for 'suami idaman' juga.. ummi tlg doakan skali yer.. doa seorg ibu kn mustajab dan insya Allah akan dimakbulkan :)

ssysara said...

hehe..after a year baru smbung balik blogging..bz sungguh ummi nie..;p

insyaALLAH, suami idaman mu akan muncul nt..i doakan u..ameen..;)

khAINIza said...

welcome back kakak..hihi (^_^)v
lama menunggu kakak update blog ni..huhu
taknak citer pengalaman masa nak lahirkan afy ke? hehe..

ssysara said...

ingt nk cerita jgk pengalaman bersalin kat sini..tp, memerlukan masa yang panjang sbb bnyk mende nk cerita..hehe...insyaALLAH, ade la nt..;)

khAINIza said...

ok..ok..i'm waiting..hee :)

who's amung us