Friday, February 20, 2009

25/01/09

salam...

sungguh lame la xupdate this blog...hrm, bnyk sebab kenape sessi mem"blogging" tidak dpt diteruskan buat mase nie...

pepon, hari nie nak start balik...erm, ape yang ada pada trikh tersebut? sejauh manakah trikh tersebut menjadi penuh makna dalam hidupku...^_^

pepon, tgok je dulu pictures kat bwh....scroll downnn ya!!!


ini adalah hari yang penuh makna and bhgia buatku...

when cincin tu disarungkan oleh bakal ibu mertua, maka secara rasminya kini me adalah tunangan kepada Mr. Hamzah..

alhamdulillah segala urusan pertunangan a.k.a merisik pada awalnya berjalan dengan lancar..syukur ke hadrat Illahi kerana akhirnya impian dan rancangan kami berdua termakbul...

dan kini, kami sngt la sibuk dengan preparation for our big day on this early Jun...semoga Allah mempermudahkan segala urusan pernikahan kami..ameen...^_^

5 comments:

Oasis said...

Hamzah? Macam tak percaya jer. Hehe. Apa2 pun tahniah

fizza frenzy said...

semoga urusan nikah kawen kalian berdua dipermudahkan... aminnnnnnnn x sabar nk tgk cik Sa'ra naik pelamin ni...

ssysara said...

oasis : nape xpercaya tue? hihi...thanks ye...^_^

cik fizza frenzy : thanks so much fizzie...nt jgn lupe dtng tauuuu...nk sngt u all dtng...

idysur tagem said...

waa..dah bertunang dah~tahniah walaupun terlambat.huhu..kawen nanti jgn lupa ajak ek~

ssysara said...

insyaallah..kalu kakak megat xnk dtng, paksa juge die dtng tauuu..hihi...

who's amung us